Plattegronden

Hieronder vind u de plattegronden van de verschillende woningtypes, klik op een van de types om de vergroting te zien.


Type A - Stadswoning (7 woningen)

U betreedt de 7 stadswoningen via de tuinkant. Deze woningen hebben ca. 95 m2 woonoppervlakte, verdeeld over 5 kamers.

Er is gekozen voor een praktische indeling met een ruime, open keuken en een zonnige woonkamer gekoppeld aan een buitenterras. De tuin ligt gunstig op het zuidoosten.

De woning heeft een berging met pergola aan de voorzijde. Ook heeft iedere woning een eigen parkeerplaats.

Type A
Type A Type A
 

Type B - Tuinwoning (4 woningen)

De 4 tuinwoningen betreedt u via de entree aan de zijkant. De woningen hebben ca. 90 m2 woonoppervlakte, verdeeld over de woonkamer, keuken en 2 slaapkamers. (de gehele woning is gelijkvloers)

De indeling is praktisch met een ruime, open keuken. De zeer royale tuin ligt gunstig op het zuidoosten. Iedere woning heeft een aparte berging. Ook heeft iedere tuinwoning een eigen parkeerplaats.

Type A
Type B
 

Type C - Terraswoning (8 woningen)

Op de eerste verdieping 8 terraswoningen met een eigen ingang op de begane grond. De woningen hebben 2 verdiepingen en een woonoppervlakte van ca. 90 m2.

De woning heeft 4 kamers. Het ruime terras/balkon ligt gunstig op het zuidoosten en kijkt uit op de groene omgeving van het hof. Iedere woning heeft een eigen berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats.

Type A
Type C Type C
 

Type D - Hofwoning (5 woningen)

De 5 hofwoningen zijn eengezinswoningen en zijn verrassend ruim. Ze hebben ca. 120m2 woonoppervlakte, verdeeld over 3 verdiepingen. Ze hebben zowel een grote voor- als achtertuin.

De achtertuin biedt ook mogelijkheden om de woning te vergroten. De begane grond heeft een woonkamer direct verbonden met de voor- en achtertuin.

De eerste verdieping heeft 2 slaapkamers, een badkamer en apart toilet. De tweede verdieping geeft ruimte aan een derde slaapkamer en een zolderruimte.

Type A
Type D Type D Type D